torsdag 12. mai 2016

Fjerne mose i plen

Du ønsker deg kanskje en grønn og frodig plen uten mose ? Følg våre tips for fjerning av mose og få en frodig plen med sterkt gress. Bli kvitt mose i plenen Mosefri plen - garantert! Mose er mykt, men de færreste vil ha den i plenen.


En mild vinter rundt omkring i landet betyr mer mose i gressplenen.

Her får du smarte tips for å få en tett og jevn plen i hagen din – uten mose. Det finnes flere måter å fjerne den på. Dersom du er plaget med mose i plen , legg merke til at der det er små søkk i plenen og klipperen ikke kommer godt til, er det nesten ikke mose. Her er tipsene for å unngå mose i hagen. Mange hageeiere har oppdaget at det er ekstra mye mose i plenen i år.


Ugress er alle pleneieres erkefiende. Vi gir deg tipsene for å bli kvitt løvetann, kløver og mose i hagen!

SÅ PÅ NY: Er plenen din så full av mose at det nærmest ikke finnes gress i den, må mosen bort og ny plen sås på de bare flekkene. Pass på at det ikke kommer på stein og heller,. Det er flere metoder for å fjerne mosen,.


Det vet du allerede – og mosen skal vekk. Så langt er alt vel, men er det en mosefjerner eller vertikalskjærer som gjør susen? Rak vekk mose og gammelt gress,.


Etter klapping bør du fjerne alle pinner og rask som er større enn en. Fjerner ugress i plen , f. Effektiv mot mose og grønske-kjekk for eksempel på tak. Spray på og la virke, trenger ingen etterspyling.


Mose irriterer mange med hus og hage. På en etablert plen blir det enten luking eller bruk av kjemiske midler,. Man kan også bruke mosefjerner for å fjerne mose.


Også gjødsling av plen og hage er veldig viktig,. En smaragdgrønn, tett plen uten ugress er nok litt av en drøm for mange av oss.

Hvis du har mose du ønsker å bli kvitt i hagen,. Vil egentelig si at det bare er mose. Jeg syns at det er ok, men gubben liker det ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg