torsdag 5. mai 2016

Jotun racing bunnstoff

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Finn jotun racing bunnstoff. Forhindre begroing på skroget. Valg av riktig bunnstoff for din båt og din type bruk er derfor meget viktig.


Vi i Wolfpack Racing Team seiler for å vinne,.

Det er viktig å velge riktig bunnstoff for. Stort utvalg og rask levering. Jotun bunnstoff til bra priser. JOTUN AQUALINE OPTIMA, GR. RACING SVART 75L Et hardt, avansert,begoingshindrende bunnstoff.


Når jeg tok opp båten nå i går, la jeg merke til at det. Gir en glatt, hard og slipbar overflate. Etter å ha kjøpt ny gammel båt i fjor ville jeg gjerne ha den så glatt som mulig under vannlinjen.

Er et hardt bunnstoff som inneholder TecCel for en glatt overflate som reduserer friksjonen. Passer til båter i alle hastighetsklasser, men er u. Egnet til motorbåter, seilbåter,. Soromap AFRacing er kulminasjonen av innovasjon innen avansert PTFE Teflon og tradisjonell kobberdioksid teknologi.


Mekk fører et stort utvalg bunnstoff. Bunnstoffet kombinerer den ekstreme glattheten i. Også VCfra International - et teflonbasert bunnstoff og et godt valg for. Kostnadseffektiv og selvpolerende bunnstoff for alle typer båter – unntatt aluminiumsbåter.


Poleres gradvis, forhindrer belegg og gir beskyttelse i opptil en sesong. Et effektivt selvpolerende bunnstoff for båter. Overflaten blir kontinuerlig fornyet og skroget vil holde seg rent og fint hele sesongen. Racing er et avansert hardt bunnstoff som gir en har glatt og slipbar overflate.


Aluminium Vanlig bunnstoff egner seg ikke for aluminiumsbåter. Kobber i bunnstoffet gjør at aluminium tæres. Bruksområde: Racing kan brukes på båter i alle fartsområder. Malingen kan brukes til båter i alle hastighetsklasser, men er spesielt utviklet for.


Vinteren ser ut til å slippe taket - det betyr vårpuss av båt for mange.

Ikke på lager 30- Til butikk. Hvor mye bunnstoff trenger jeg? For årlig oppgradering med NonStop, Racing eller Mare Nostrum SP holder det med I strøk, dvs antall liter kan halveres. Hardt bunnstoff Ved utsondering av de aktive stoffene i hardt bunnstoff skjer det ingen oppløsning av bindemiddelet. Selvpolerende bunnstoff gjør at du slipper unna med båtpuss annet hvert år.


Unngå disse båtpusstabbene!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg