tirsdag 10. mai 2016

Slisse betong

En slissemaskin som freser veggkanaler i bl. Ikke bruk tid på slissing, utbanking og kosting! Bruk halvparten av tiden på. Et raskt og bekvemt verktøy for profesjonell slissing. Denne maskinen slisser spor i betong , leca og murstein.


Benyttes hvor man skal legge inn kabler eller rør i. Betong tåler mye trykk og en loddrett slisse på en vegg har bare svekket veggen akkurat der du slisser. Skal du utføre slissing i betong og lettbetong, finner du en profesjonell slissemaskin fra Hilti hos Utleiesenteret. Kontakt oss i dag ved behov for leie! For installering av både el.


Våre slisserenner er våtstøpt, noe som gir disse en unik, glatt finnish og optimal målnøyaktighet. V-formen gir god selvrens, også ved små. Nye teknikker gjør at betong kan være et lekkert alternativ. En elektrisk slissemaskin for slissing i betong , Leca og murstein. Tilkobling for ekstern støvsuger.


Baier slissemaskiner er kvalitet for den profesjonelle, skjærer selv de hardeste materialer i en operasjon. Betong , fliser eller stein må alltid kuttes med en skjæredybde på 50mm eller mindre. Hvis skjæredybden er mer enn 50mm, må arbeidet gjøres over eller ganger.


Hendig og lett slissesag for skjæredybde opp til mm BRUK: – Fresing av slisser og spor i betong , fliser og mursten – Elektriske installasjoner og nedfelling. Vannkjøling av bladet for å redusere støvmengde samt. Slissen skjæres ut med sag, slik. Ved vegger i betong eller mur må du trekke en kabelslisse. Hvis du lager slissen litt større enn kabelen, kan du uten problemer trekke to ledninger i samme slisse.


Viktig at han vet hvor rørene ligger når betongen er lagt. Det er markert med blått og oransje hvor vegger er planlagt. Diamantsegmentet har største bredde 9. Fresen er meget skarp og skjærer hurtig.


Ny 1mm murnotfres, Metabo MFE 40. Et funn for rørleggere og elektrikere som skal legge trekkerør i mur og betong. Hvis betongen har herdet, er det best å lime fast stolpeskoen.


Bor hullet litt større enn ankerjernet,. EN SKJULT STOLPESKO stikkes inn i en slisse i stolpen. I overgangen mellom flate tak og oppstikkende vegger er det nødvendig med beslagsløsninger.


Det viktigste er at beslaget skal gi mekanisk beskyttelse av takbelegget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg