torsdag 19. mai 2016

P4 radiofrokost programledere

Våkn opp til den beste miksen av musikk, underholdning, nyheter, og sport på P4. Norges største morgenshow! P4s Radiofrokost Mandag-fredag 06. Pfikk seks priser under fredagens Prix Radio. Programledere er Bjørn Faarlun Marte Kaasa.


Prisdryss til Punder Prix Radio! Sjekk ut våre program og spillelister. Pble kåret til best på både. Følg med på alt som skjer, nyheter, og konkurranser. Ari Behn blir programleder på P4.


Pfyller år i disse dager! Michael Andreassen (43) er en av norges mest erfarne og profilerte programledere på radio. De siste årene har han vært programleder i P,. Har hørt på pkvar dag i år.


Ingen over ingen ved siden av. PRadiofrokost - Duration: 4:20. Mads Tørklep 12views. Nok en gang kan P3-trioen smykke seg med titlene Årets beste programledere og Årets Radionavn. Etter medieutdannelsen, har han jobbet år som programleder i P4.


Radioresepsjonen-gjengen ble også kåret til Årets beste programledere. Tidligere LarsenLIVE og Endelig Helg. Stream live events, live play-by-play NFL, MLB, NBA, NHL. Pappa fikset NRK-kurs - Jeg ante ikke hva en tekniker i NRK gjorde engang, men det ble nå til at jeg søkte på kurs for NRK-teknikere, kom inn, hadde det gøy og i. For å høre podcasten av sendingen kan du gå inn på lyttesenteret til P, velge radiofrokost også bla deg tilbake til 19. Easy to use internet radio.


Viasat med Ppå Sommerturné. Info om pradio hele norge. Escucha y descarga los episodios de P4. Den historiske filmen er synlig på tv fra fredag 6.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg