torsdag 5. mai 2016

Pluggfres

Nytt passord er nå sendt til din e-post adresse. Er på utkikk etter en fres til møbelsnekkerarbeide som bokhyllebygging o. Det finnes jo de klassiske lamellfresene som f. Domino DF 5Q-Plus pluggfres leies ut. Pris er per døgn, ved langtidsleie spør om pris.

Bruksområder - Benkeplater - Møbler - Hagemøbler - Skap - Trapper. DOMINO DF 5Q-PLUS PLUGGFRES - FESTOOL. Du er sikker når du handler hos oss. Vi har dagers utvidet returrett.


Varen er lagt i handlekurven. Det ble lagt SETT varer til. Triton pluggfres 710Watt TDJ6Her kan vi tilby den nyeste pluggfresen fra Triton til en svært god pris.


Dobbel boring med 32mm mellom sentrene.

Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Festool er ypperste kvalitet av små snekkermaskiner.


Det er maskiner som varer og en kan bytte ut hver eneste lille del om det skulle være nødvendig, det finnes et. Følg oss i sosiale medier og få med deg nyheter, kampanjer og arrangementer i tillegg til inspirasjon, tips og gode tilbud. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


Verktøy for fresing av hull til treplugger. Denne borrer to hull av gangen. Når to trestykker skal sammenføyes i vinkel er det mange muligheter, og mange hensyn å ta. Ved å fortsette uten å endre innstillingene i nettleseren. Skjult, selvlåsende for limte sammenføyninger.


Emnene trekkes sammen uten behov for tvinger. Pakke par kr: 64- ink. Kraftig lamellfres fra Ferm med 9watt motor. Fine innstillingsmuligheter og enkel i bruk!


Kommer i en hard oppbevaringskoffert med stk kjeks str. Forstner drillbits, sett, deler.

Utformingen med tannet kant gir mindre friksjon og varme. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Profilfres for rør til vannbåren varme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg