fredag 20. mai 2016

Gränsfors liten skogsøks

Sjekk ut gränsfors liten skogsøks. Finn laveste nettpris her. Passer også bra og ha med i bilen og. Håndlaget kvalitetsøks med eggbeskyttelse av lær. Gir god kraft ved hugging og kvisting.


Men den er fortsatt liten nok til at det er mulig å. Den er ikke større enn att den går ned i en. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Butikk,grossist og detaljhandel. Vi har over års erfaring med skinn og lær.


Gränsfors Stor Skogsøks er en fleksibel øks til yrkesbruk. Norges eldste spesialforretning for knivmakerutstyr. Håndsmidd Produsert i Sverige. Har du spørsmål om produktet? Vennligst kontroller at e-post.


Værfast i Ringebu – et kvalitetskonsept Utetid. Forhåndsvis LITEN SKOGSØKS GRÄNSFORS BRUK. En yxa som är perfekt för att fälla mindre träd och att kvista stammen.


Liten og stutt håndøks med litt kraftigere skaft for store never. Silky Longboy Stangsag 36. Turpentine som er en opprinnelig amerikansk modell. Du har ingen varer i handlekurven.


Skaftlengde: cmVekt: 6. Liten skogsøks Større hode og lengre skaft enn campingøksen. Den är smidd och slipad till en konkav form med relativt tunn egg. Yxan går lätt och snabbt in i veden. Gransfors Bruks Stor Skogsyxa.


Olsen (AEO) er et landsdekkende industrivarehus. Vi leverer drift- og vedlikeholdsprodukter til profesjonelle kunder i privat og offentlig sektor, og er. YXASKEN- LITEN SKOGSYXA M. Liten användbar yxa som ryms i ryggsäck och passar bra att ha med i bilen och båten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg