tirsdag 27. februar 2018

Beslagskruer

Nytt passord er nå sendt til din e-post adresse. Beslagskruer brukes til å feste beslag og ståldetaljer i tre. En kjegleformet del under skruehodet fyller ut hullet i beslaget, og bidrar dermed til økt sikkerhet.


Legg inn komplette artikkelnummer med linjeskift mellom hvert nummer. Hvis du ønsker hjelp med handleliste eller liste med artikkelnummer, ta kontakt med vårt. Essve beslagskrue CorrSeal - Se video her!

Beskrivelse Skruen er produsert i herdet stål med CorrSeal overflatebehandling. CSA beslagskrue er spesielt utviklet til å sette fast stålbeslag til tre. Det koniske hodet sikrer full kontakt med beslaget, noe som øker overførselen av krefter.


Hos Carl Ras finder du med garanti de skruer, du skal bruge. I vores webshop har vi nemlig et stort udvalg af skruer, bl. Tradisjonell skipshandel med kystkultur og handtverk. Utstyr til båtbygging, rigging og seilmaking.


Kjøp skruer, festemateriell, belag, festemidler og håndverktøy online.

Din nettbutikk for byggevarer og håndverktøy av proff. Bestil i dag og byg i morgen. For at du skal lykkes med terrassen, er det viktig at du velger riktig skrue. Både tresort, størrelse på terrassen og omgivelser har mye å si. Beslaget passer meget godt sammen med Beach Plank,.


Køb BESLAGSKRUE 5X40MM 2STK online på harald-nyborg. Altid stort udvalg i skruer og søm, skruer og beslag hos Harald Nyborg. Klik her og find den bedste pris nu! Vi har alt til både professionelle og gør det selv - og til online pris. Det er imidlertid viktig at man ikke overtrekker skruen.


Selvborende skruer for festing i tre SFS intec har utviklet og produsert selvborende skruer for inn festing i tre underkonstruksjoner i flere tiår. DK fører vi et bredt udvalg af skruer, søm, bolte og klammer. XL-BYGG er Skandinavias største byggevarekjede. Hos oss får du eksperthjelp på de fleste områder innen trelast og byggevarer.


Besøk oss i dag, våre eksperter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg