fredag 16. februar 2018

Elektrisk hekksaks med teleskop

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. GardenTools tilbyr elektriske , batteri- og bensindrevne hekkesakser og med teleskop muligheter. Våre hekksakser er lette, rimelige og veldige gode og jobbe med.


Cocraft HH 500-L hekksaks. Alltid gode priser på Hekksaks fra Bygghjemme. En lettere Elektrisk hekksaks eller hekktrimmer. Få full bevegelsesfrihet i hagen med en hekksaks på batteri!

Men det er ikke likegyldig hvilken modell du velger. Det vises tydelig i denne testen. Hekksaks med gren-sag med ekstra lang rekkevidde - opp til fire meter. Saksen vinkles enkelt til 135°, og har fire forskjellige posisjoner.


Bestill hjemlevering eller med MyPack - betal med VIPPS, faktura eller betalingskort. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.


Ryobi sin 2volts hekksaks er utstyrt med rør i glassfiber og med en ganske fleksibel teleskopløsning. Elektriske hageredskaper fra Bosch er pålitelige hjelpere for deg som. En sunn og grønn hekk trenger regelmessig pleie og riktig klipping med passende hekksaks.


Beste Priser På Elektrisk Hekksaks. IKRA ITHK 8er en teleskop hekksaks og grensag i ett. Søk hekksaks med teleskop. Du skifter rask mellom hekksaks og grensag med click-in system. SmartFit Teleskop Hekksaks er en hendig saks med lang rekkevidde.


Lettere og hendigere enn en hekksaks.

Avvik i sortimentet kan forekomme sammenlignet med andre land. KJEKT REDSKAP: Med en elektrisk hekksaks sparer du veldig mye tid sammenlignet med å klippe hekken for hånd. Skal kjøpe elektrisk hekksaks til denne. Med mulighet å vinkle klipperen så går det også an å klippe på toppen uten å nå opp med armene. Hekksakser fra Husqvarna er ideelle for arbeid med hekker i hagen din.


Du kan stole på at din Husqvarna hekksaks vil være sikker,. Stillegående elektrisk hekksaks med kraftfull, vibrasjonsdempet motor på 5watt for formklipping og tynne grener.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg