tirsdag 13. februar 2018

Verktøy utleie

Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker. Nordens største utvalg av tilbehør til hjemmeelektronikk.

Utleie av unike boliger på Airbnb. Bestill overnatting online i dag! MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang. Dette dreier seg for eksempel om fliskuttere.


Vi er også tilgjengelig i hele Norge! Best på pris - Vi har spesialisert oss over år, på å leie ut verktøy ditt firma ikke finner det lønnsomt å eie, og tilbyr de beste avtalene. God kvalitet til lave priser.

Det skal beregnes utgående merverdiavgift på utleie av verktøy , se mval. Dermed sparer du unødige utgifter til innkjøp av verktøy du sjelden får bruk for senere. Utvalget for utleie kan variere fra butikk til butikk. Enten du jobber med store maskiner, utstyr i industrien eller på mindre private prosjektet så hender det at du trenger spesielle utstyr som er ganske dyrt å kjøpe.


Rogalands beste priser på utleie av lifter, minigravere, maskiner, tilhengere, verktøy og mye mer! Vårt verktøy er av høy kvalitet og streiker aldri. Skal du fikse eller bygge noe hjemme?


MAXBO har verktøy og maskiner av beste kvalitet. Kjøp på nett eller i butikk. Verktøy AS industri har en utleiepark på de fleste verktøy vi leverer. Dette strekker seg fra større manuelle momentnøkler og industrihydraulikk til subsea. Kompetansebedriften AS tilbyr utleie av verktøy og håndholdt arbeidsutstyr til norske virksomheter og privatpersoner.


Alt innen håndholdt arbeidsutstyr kommer med. Vi tilbyr utleie av traller i ulike størrelser og til forskjellig arbeid på byggeplassen. EDH leier ut maskiner og verktøy til privatpersoner og bedrifter.

Vi leier ut traller for transport av vinduer til transport av gipsplater. Gule Sider er den lokale søkemotoren. En smart snarvei til det du trenger, i nærheten av der du er eller. Vi betjener hele Valdres og nærliggende områder som Dokka og Hallingdal.


Firmaet drives ved siden av vanlig jobb. BAS Maskinutleie tilbyr utleie av maskiner og utstyr til bygg- og anleggsprosjekter. Vårt utleietilbud består av et bredt utvalg maskiner og utstyr fra kjente. RVS AS har timers beredskap for skadebegrensning året rundt. Vi rykker ut og hjelper til hvis uhellet er ute.


Gulvslipemaskin Taurus Projesjonell gulvsliper til rask og kvalitativ sliping av parkett- og plankegulv. Slipebåndet holder seg alltid i riktig posisjon, og krever. Som minigraver, båt, stillas, hytte, vannscooter, håndverker, lift, verktøy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg