fredag 9. februar 2018

Direkte innsprøytning bensin

Hva er direkte innsprøytning ? Direkte innsprøytning (GDI) er et drivstoff levering system i bensin forbrenningsmotorer. Systemet representerer den nyeste. Med mindre det er snakk om direkte innsprøytning , blandes bensin og luft før det kommer inn i forbrenningskammeret.


På grunn av utslippskrav,.

GDI fører til dramatisk økning av partikkelutslipp, nesten helt uten motforestillinger. Jeg har sett at en moderne GDI-motor slipper ut like mye. Men en ulempe med direkte innsprøytning er at bensinen får kortere tid til.


Det har vel med prisen på systemet at. Direkte bensininnsprøytning har mange fordeler sammenliknet med konvensjonell innsprøytning ,. Dermed forstøves bensinen bedre enn på konvensjonelle. Er det direkte eller inndirekte innsprøytning i dagens bil og.


Utslipp fra personbiler med bensin – direkteinnsprøytning.

Forsidebilde: Christian Weber TØI. Forkammermotoren ble ganske raskt byttet ut med direkte innsprøytning , og dysene fikk to åpnings trykk. Sett ikke spenning direkte på magnetventilen,. Fra rullekammerpumpen strømmer bensinen direkte rundt den elektriske motoren.


Båt og maritimt: Har sett en del på utenbordsmotorer pga mulig fremtidig kjøp og generell interesse Det eg la. Nye Audi Akler bensinmotor og automat - i dette tilfellet en 8-liters TFSI-motor (turbo og direkte innsprøytning ) på 1hestekrefter og S tronic. Svenske Ryds og Uttern har i dag modeller fra fot og oppover som utstyres med bensin - eller. Bilens drivverk består av motor og kraftoverføring, samt hjulene. Dagens bilmotor, som er en forbrenningsmotor, drives enten med bensin eller diesel.


Sittet og lest på howstuffworks. Siden mange båtmotorer er bilmotorer har jeg noen spørsmål. TDI hos VW har direkte innsprøytning.


Det var i forbindelse med STIHLs årlige høstpressekonferanse at den store nyheten om verdens første motorsag med direkte innsprøytning ble sluppet. Tre bensin -motorer og én diesel-motor,. Moderne direkte innsprøytning av diesel arbeider så effektivt at det ikke produseres tilstrekkelig varme for drift av kjøretøyets oppvarming.


Elektronisk bensininnsprøyting, system for innsprøyting av bensin i bilmotorer, se elektronisk motorstyring av bilmotorer. Bensin Motorstørrelse, cm³.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg