mandag 12. februar 2018

Trykkfjær

Kjøp din trykkfjær i nettbutikken nå! Anvendelsesområdene for trykkfjærer er mange. De har et bredt bruksområde og blir blandt annet brukt som viktige deler i dørlåser, eller som komponent i støtdemper.


Trykkfjær er leveres til et utrolig. Vi er en ledende produsent av fjærer og stansede detaljer med internasjonalt kjente.

Galvanisert, malt eller etterbehandlet på annen måte. Til landbruk og oljeindustri. Bredt sortiment for de fleste installasjoner. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd.


Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Lesjøfors er Norges ledende leverandør av fjærer. Benevning: Betegnelse: Verdi: Tråddiameter: D t: Innerdiameter: D y. Ubelastet lengde: L 0: Totalt antall viklinger: n v: Stigning: Nr.

Når vi skal produsere en kundespesifikk trykkfjær , bruker vi følgende opplysninger for å sikre korrekt produksjon og riktig opprettelse av SIF-nr. Madsen Fjedrefabrik produserer et bredt utvalg av trykkfjærer av førsteklasses kvalitet. Vi benytter cookies i vår nettside, slik at du enkelt kan plassere dine ordrer - og vi kan yte god service for deg. Klikk her og få mer informasjon. Les mer om vår bruk av Cookies her.


Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Sjekk våre referanser på Finn oppdrag. Utvendig fjærdiameter Ø mm Lengde med indkonede ender mm På den nederste fjæren har man to tillagte viklinger i midten.


Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Gule Sider er den lokale søkemotoren. En smart snarvei til det du trenger, i nærheten av der du er eller dit.


Ditt søk i Ski ga ingen treff, derfor har vi utvidet området vi søker i. Se utvalg Strekkfjær med ører. Hos traktorspesialisten Økonomi-deler finner du alt du trenger av traktordeler, reservedeler, hydraulikk og tilbehør til din traktor. Tallerkenfjær har en stor kraft og styrke.

Brukes i stedet for trykkfjær. Også kjent som koniske fjærskiver eller Belleville fjærskiver. Type ventiler, anslutninger.


Når det gjelder forskjellige anslutninger til ventiler, snakker vi som oftest om forskjellige typer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg