tirsdag 6. februar 2018

Tohjulstraktor forum

I alle fall: Veldig bra med eit forum der tohjulstraktoren kan bli diskutert. Den høyrer me sjølv om den snart mest er eit museumsobjekt. Googla merket og fant en haug med ulike traktorer, kan du ikke legge ut en link til hvilken du har kjøpt? Var det ikke slik at du også hadde en jordfreser fra Jula. Har selv en som jeg har fått igang etter års stillstand.


Har en gutbrod tohjulstraktor MF72.

Dalen tilhenger med brems og tipp. Muta Maestral er en solid tohjulstraktor med mange bruksmuligheter. Motortype - GX 1Fresebredde - cm.


Maskin Importøren AS tilbyr tohjulstraktor i alle størrelser til alle type maskiner. Vi har spesialisert oss på tohjulstraktorer og tilbehør. De konkurrerer selvsagt om førsteplassen,. Da har jeg hentet meg enda en Motostandard tohjulstraktor som fungerer.


Tohjulstraktor : Tohjuling med to hjul på ein aksel på tvers av framdriftsretninga. Justerbart styre, sideveis og høyde, lett tilgjengelige.

Bucher tohjulstraktor i god stand selges. Slåmaskin å jordfreser følger med. Traktor å henger har fått ny maling. Siden det ikke finnes noe tohjulstraktor -kategori på vgd så tror jeg nok at bil er det korrekte stedet, og det er også her du finner massevis av folk som mekker og. Motoren er en firetakts ensylindra med stift-tenning.


Det er enn vanvittig fin liten trillebår på hjul, og starter jaggu. Den er til stor nytte og glede. Har et problem med nevte farkost, det er en 70talls Honda 2hjulstraktor type Getter min gammelonkel. Farsan kjøpte en tohjulstraktor i 58.


Med slåmaskin,plog og jordfres. Tror den veier rundt 2kilo. Klipperen er montert med justerbare hjul, da er det enkel å holde riktig høyde.


Med litt velvilje er dette ein førarvenleg tohjulstraktor , men likevel ei køyredoning der det er nyttig å vege bort i 1kg og vere sterk i armane. Dette er en Moto Standard U to-hjuls traktor. Liste på alt bucher tohjulstraktor Fra Gadyet.


Her kan du finne maskiner, forhandlere og linker til sider om Motostandard.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg