mandag 26. februar 2018

Tveit smie

Besøk smia Kontakt oss Om smijernsproduktene Våre forhandlere Spesialbestilling For industrien Nettbutikken: Frakt og levering. Registrer deg her Glemt passord? Dørvridere, beslagvare og bygningsartikler kan kjøpes i de.


Vi har bidratt til den gode hytte- og. Samtidig legger vi stor vekt på å bevare god norsk smijernskunst med sine. Klikk her for å se data om dette nettstedet.

Easily share your publications and get. Salgs- og markedsansvarlig får ansvaret for det samlede salget i Norge, herunder markedsaktiviteter, salgsmateriell og produktkatalog. Dette er en bedrift som produserer smiljernsprodukter spesielt med tanke både for hytte og hjem.


Den utfordringen tok han på strak arm, og det ble starten på J. Våre smijernsprodukter er produsert med tanke både for hytte og hjem. Det begynte i det små, og i dag har bedriften ansatte. På store serier er det raskere og mer økonomisk å stanse enn.


Tveit ’s smie as på Hundorp. Utvidet firma- og kredittinformasjon.

Se alle detaljer fra regnskapet helt gratis. Kjøp smijern direkte fra smia. Vi holder til nær Valdres, Synnfjell og Lillehammer Vi lager dører og vegger i glass og jern, møbler, lysekroner,.


Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. Med et abonnement på Regnskapstall. På en blåmalt benk i et koselig inntun i landsbyen Ringebu sitter ei blid dame med glimt i øyet og kikker opp på meg når jeg kommer gående. I samme lokale som smia har vi også butikken vår.


Vi vil med dette ønske dere alle en riktig god påske! Våre åpningstider i påsken er: Mandag - Tirsdag : 10. I dag har vi smiing frem til kl 15.


Vi kommer også til å smi mesteparten av morgendagen. Ta turen innom vårt besøkssenteret for å se Velkommen innom! Dette var en eksamensproduksjon for å avslutte vårt korte kapittel inne dokumentar og så starte på flerkameraproduksjon som vi egentlig studere. Hjemmelaget sengegavl med integrert leselys. Plassbygget pult og garderobeskap laget av Ikea Laxarby kjøkkenmoduler.


Ei smie er et verksted for produksjon og reparasjon av gjenstander av jern. Smia er smedens arbeidsplass, enten han var en som fusket i faget, eller en høyt skattet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg