onsdag 12. februar 2014

Dørvrider messing

På utkikk etter en dørvrider eller et dørhåndtak. I Habos sortiment finner du dørhåndtak til ytterdør og innerdør. Dørvrider inne New York børstet krom 42- per pak Kjøp. Dørhåndtak innendørs - polert messing.


Vi holder til midt i Oslo sentrum! TrioVing - Norges ledende leverandør av lås og beslag.

TOALETTVRIDER POLERT MESSING. Solid dørvrider i klassisk design som er beregnet for ytterdører. Vakker klassisk dørvrider med sort grep og langskilt. Kan også monteres på nyere dører med mm hull, med nøkkelhullinsatser i tre.


Se våre dørvridere i messing , zamac og rustfritt stål. Velg derfor en dørvrider som er i harmoni med dørens design og rommet forøvrig. Kanskje ser du etter en dørvrider til din bedrift?


Hos oss finner du vridere i messing , rustfritt stål, forkrommet, eller aluminium.

Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Christiania 9 messing eller krom, med ibenholt. Detaljer Legg i handlekurv.


Stilig dørvrider i blankpolert messingfinish og trehvitt håndtak, til innvendige. Søk etter dørvrider messing på Kelkoo. Sammenlign tilbud på dørvrider messing fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.


JACO DØRVRIDER LUDVIG MATT MESSING UTE Designet til dørvrideren Ludvig og Trevi er inspirert av Barokken - en stilretning og tidsepoke i Europa som vokste frem som. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Messing blir med tiden ikke så skinnende som det skal. Da trenger du en oppskrift på messingpuss.


Våre nye orginale dørvrider i sveitserstil, er produsert med sandstøp og skrudd sammen,. Begge utgavne finnes både i messing eller forniklet messing. Tilgjengelig i krom, matt krom, messing og Graphite. Våre dørvrider og øvrig tilbehør består av en zink kjerne belagt med et svært slitesterkt materiale. En dørvrider (også omtalt som dørhåndtak).


Stort sett er de laget av messing eller sinkblandinger i dag, men rustfritt stål er også populært.

For dørvrider og sikkerhetssylinder Les mer. Kun for sikkerhetssylinder Les mer. Det er den lille du ser til høyre i dette bildet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg