torsdag 27. februar 2014

Stretch arbeidsbukse

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Høy komfort gir arbeidsglede! Felles bekledning gir tilhørighet. En ny generasjon avanserte arbeidsbukser med stretch og et moderne snitt med forhåndsbøyde ben,. En arbeidsbukse med mekanisk stretch.


Stoffet er vevd slik at det gir god bevegelighet uten elastan. Dette gjør at buksen er veldig slitesterk og tåler industrivask. High vis bukser med stretch.


Bukse Multinorm Inherent med stretch.

Håndverksbukse stretch for damer. Who says only men do the hardwork? Blåkläder 3-lags prinsippet. Feltbukse i mekanisk stretch -stoff, noe som gir buksen veldig god bevegelighet og betyr at det ikke er blandet gummi inn i buksen.


Alltid høy kvalitet, rask levering og rett pris. Bole gjør ditt gårdsliv enklere. Vi har et bredt sortiment av arbeidsbukser og arbeidstrøyer fra Smila. Lia stretchbukse er en bestselgende og hurtigtørkende turbukse med fireveis stretch.


Som sagt så er det en bukse som kan brukes til det meste også arbeidsbukse. Behagelig, litt tynnere arbeidsbukse med sidelommer, baklommer, spikerlommer, forsterkede knebeskytterlommer og benlommer med bl. Våre nyeste håndverkerbukse fra Worksafe. En fin og komfortabel bukse med stretchpaneler i skrittet.


Arbeidsbukse Worker stretch pant Art. Har brukt denne som arbeidsbukse offshore i mangen år. Norges største nettbutikk for Wenaas arbeidsklær og verneutstyr. Dette er en helt fantastisk god arbeidsbukse !

Oppleves meget lett å ha på samtidig som den er utrolig god å bevege seg i. Magni-serien er for den nye, moderne. Klær kan leveres med logo. Vi er smidige og har god produktkunnskap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg