tirsdag 4. februar 2014

Kellen bordsag bruksanvisning

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Handle smart - Spar penger. Bordsag for håndverkere og hobbysnekkere. Leveres med 2mm sagblad.


Med et sagblad som kan skråstilles. Her er vi ved noe av det viktigste med en bordsag.

Gjærsaging i 45° i begge retninger. Vedklyv SP437A Svensk INLEDNING – SÄKERHET Vi ber dig läsa igenom bruksanvisningen noggrant. Erfaringer med billige gjærsager gjør desverre at det blir dyrt når jeg skal ha meg bordsag da. Som sagt litt tidligere i tråden, så har jeg en Kellen bordsag , og den er ikke helt presis.


Det virker som om alt er montert litt skjevt,. Denne gangen har TV hjelper deg og Otto samarbeidet om å teste kapp-og bordsager. Testene finner du her: Kappsag. Søk etter kellen bordsag på Kelkoo. Sammenlign tilbud på kellen bordsag fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.


Hvis denne bruksanvisning , instruksjon eller skjema er det du leter etter, så last den ned nå. Lastmanuals gir deg en rask og enkel tilgang til bruksanvisninger for. Kompakt, stabil og lett bordsag med kraftig motor.


Overbelastningsbeskyttelse. Uttrekkbare materialstøtter på høyreside og bak. GTS XC Professional nettdrevet bordsag er allsidig og egner seg svært godt for bruk i verksteder.


Kombinasjonen av den sterke motoren og Constant Speed-funksjonen.

Verktøy bordsag , montering, test,. Ellers en helt ok bruksanvisning. Den gir en dårlig indikasjon på monteringen av stativet,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg