onsdag 5. februar 2014

Westbjørn snøfres

Finn brukte snøfresere til salgs. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Med superflow system for kompakt og lettstyrt snøstråle. Kjøp trygt og sikkert hos våre forhandlere.


Alle priser er netto, eks.

Westbjørn Archimedes freser Denne helt nye snø-freseren i mellomklassen er utviklet fra bunnen av. Designet ble basert på dialog med våre største kunder som. Kven har deler til Westbjørn snøfres ? Privat og semi profesjonelt bruk. For store traktorer og tøff bruk.


Følger også med lager drev,Slite stål og kraft overføringa Aksel. Har hatt Dalen, ganske så misfornøyd med den der den ikke oppfylte.

Fresen er konstruert med asymmetrisk form for å lette tilførsel av snø til vifta. Innmatervingene har ny utforming og er hengslet for å vike unna fremmedlegemer. Den vänder sig primärt till den professionelle användaren som har behov av mycket hög. Kom på marten maskin utstillinga å finn igjen Schulstadsveen Maskin så skal vi diskutere snøfres og gi deg en god pris på ny Globus snøfreser! Jomar Navarsete 27views.


Duun totrinnsfres Tf2- Duration: 1:14. Reservedeler og rekvisita til din traktor. Denne nettbutikken er utarbeidet for å kunne presentere noen av produktene vi leverer. Westbjørn 2-trinnsfres, eller m, hydraulisk eller mekanisk drift. Coil for og hk snøfres kr 449.


Produsent : Hydroman Dannmark. Vama 2-trinns snøfreser er fresere med stor kapasitet, solid bygget og med et tiltalende design. Vi deltar på Dyrskun sammen med A-K maskiner og Felleskjøpet Agri. Vi vil ha representanter fra fabrikken alle dager.


Torp Maskin AS selger snøfresere fra Nordtec, som produseres av den finske familiebedriften Veljekset Ala-Talkkari. Reim for snøkaster – 15hk snøfres kr 549.

Selges som den står, med knekt Aksel ved lagerbukk. Startstrøm fra nettet eller fra batteri? Ettrinns eller totrinns snøfres ? Reimdrift eller hydrostatisk drift?


Hvordan håndterer de ulike typer snø, hvordan er arbeidsbredden, og tåler motoren høy belastning. Se hvilken snøfreser som ble best i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg