tirsdag 18. februar 2014

Test av motorsag

Flere forskjellige varianter. Se utvalget fra på P-lindberg. Finn vår kontaktinformasjon her. Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer.


Stort utvalg til all bruk og med rask levering og fri frakt!

Kjøp av motorsag på Internett. Vi kårer den derfor til best i test. Husqvarnas motorsager har rykte på seg for å være i den absolutte verdenseliten,. Ryddejobben går fort om du tar i bruk ei motorsag.


Og enda fortere om du velger riktig sag. Denne sommeren har snekker Otto gjort en stortest av. Og glem alt om elektriske varianter. For det første er det dårlig med.


Er du ute etter en motorsag som du kan bruke til litt trefelling og kapping til ved?

Hvor mye får du egentlig for pengene når du kjøper en motorsag ? Det tøffeste verktøyet i klassen, motorsaga er på vei fra skogen og inn i hagen. Motorsag er i ferd med å bli allemannseie. Test av elektriske motorsager med batteri Stor test : Sju motorsager som feller grana uten ledning og bensin.


Når det kommer til felling av trær og å kappe dem opp til ve finnes det ingen alternativer til en motorsag. De beste motorsagene i denne testen er. Det er fort glemt når du står der med en nyoppkappet haug med.


En motorsag fra Husqvarna er din pålitelige partner uansett hvilke skogbruksutfordringer du står. STIHL og VIKING best i test ! Testpanelet som gjennomførte testen består av Hans Ole Arnesen, Øystein Mørk og Vegard Aarnes – Panelet har utdannelse og betydelig erfaring med skogbruk. Før du setter i gang å bruke ei motorsag bør du også sjekke at kjedebremsen virkar. Kjedebrems er obligatorisk og skal sikre at saga. Er det på tide med en real opprydding i hagen?


Få tilbake kontrollen over den overgrodde hekken, eller kutt grenene av treet som skygger for. Bäst i test – Motorsågar – experttester. Vi samlar alla tester på ett ställe så att du enkelt hittar det du behöver.


Alla motorsågar har sågat, kapat och kvistat ett stort antal träd av olika grovlek och sort. Vi har även utmanat motorsågarna med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg