mandag 24. februar 2014

Test drill

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå! Makita, Stihl, Metabo, Fein m.

Eget servicesenter for alle varer. En god drill er unektelig mange menn(esker)s våte julegavedrøm. Om du vil ha en drill som holder lenge og fikser de tøffeste jobbene, er det en av disse du skal ha. TV Hjelper deg har testet de kraftigste.


Vi ønsket å se om drillene kan brukes som et allsidig verktøy til å bore i tre, betong og metall, så du slipper å ha en 2volts drill med slagbor. Maskinen fra Milwaukee er den fysisk minste drillen i testen. Testen er utført av vår verktøyekspert: Kenneth Lesterberg.


Han er bas og tømrer, og jobber hos Veidekke avdeling Follo. Drillene er vei målt og.

Men til tøffere jobber er forskjellene store, viser denne testen. Se hvilken kraftig maskin som ble den store vinneren. God balanse er en viktig egenskap hos en god drill.


God drill med tre gir, men med et par små ankepunkter. Hobbydrillene har tatt steget opp i 18V-klassen, og vi er nysgjerrige på om dette er maskiner for hobbysnekkeren som trenger en drill med mye futt i. Sjekk priser på best i test drill 18v. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp best i test drill 18v billig i nettbutikkene. Her har vi sett på materialvalg og andre faktorer som avgjør om dette er en drill som tåler røff bruk.


TEST : Riktig drill og bor må til for godt resultat i stein og mur. Vi har også vurdert byggekvaliteten. Selv om batteridrillene er små, betyr det ikke at de ikke også er sterke. Her kan du se vår nyeste test av batteridriller på 18.


Vi hjelper deg å velge boremaskin, skrutrekker, batteridrill, vinkelboremaskin - blant 3varer. Are you looking for an affordable powerful cordless drill ? We tested and reviewed the best cordless drill for you in our latest cordless drill review.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg