fredag 7. februar 2014

Jotun morgendis

Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. Vi bruker informasjonen til. Morgendis – en lys nøytral grå tone. Legg med bilder og du får raskere og bedre svar.


Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak. Har tenkt på skumring eller morgendis.

Men har lest at de ikke går så godt sammen med bomull, så ble litt usikker. Det skal vel være en farge som er helt grå, men hos oss har den et skjær av. Fargekartet kan du enten hente hos din nærmeste fargehandler eller du kan bestille det på jotun. Jotun Sens er vår helsemaling,. Denne Pinnen ble oppdaget av Vigdis Wiggen.


Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Bli inspirert av de nye fargene, få tips til hvordan du kan skape harmoniske fargekombinasjoner og lag din personlige fargepalett. Se det digitale fargekartet her. Bli med inn i det stilrene og lekre rekkehuset som kom på 3.

SENS er verdens mest helsevennlige maling, utviklet i samarbeid med Norges Astma- og Allergiforbund. Skal nå bestemme farge og lurer litt på grå, og da fargen morgendis. Er det jotun du bruker i hele huset? Både morgendis og tåkedis er bare blanding av svart og hvitt.


Finn en eller flere av dine favoritt farger, og test dem på veggen før du kjøper maling til hele rommet. Smart, og av og til helt nødvendig! Eller har du noen forslag? Vi har LED spotter i tak, noe vi ikke.


Dere er alltid så gode på forslag! This Pin was discovered by joachim wiig raak. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Er du så fin Levi jenta mi? God søndag fra fjellet, meg, Gard og lille vesle skatt Levi.


Hvert år skaper ekspertene fra Nordsjö en ny Årets farge. Spiced Honey er en ravtone som er inspirert av følelsen av optimisme vi. Farge i foto: vegg SENS MORGENDIS , bord: SENS MATRIX. Kreativiteten får fritt spillerom i temaet Ekte Skaperglede.


Lys, luktsvak og hurtigtørkende.

TreStjerner Gulvlakk Vannbasert anvendes på tre-, parkettgulv og kork. Du har kanskje stått foran radene med fargeprøver i butikken og klødd deg i hodet: For hva betyr egentlig alle disse bokstavene og tallene? Den er slitesterk, tørker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg