mandag 9. juni 2014

Benkboremaskin test

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Uansett godt å lese at testen har falt i smak. Men jeg er enig i presisjonen ifht navnet - dette er en benkboremaskin. Perfekt for oss med wannabe-verksted.


Smidig søyleboremaskin til arbeidsbenken i garasjen. Omstillbart spindelturtall med kilerem i fem hastigheter. Benkslipemaskin Luna MB200. Benkboremaskin og søyleboremaskin Luna MD31F 29.


Søyleboremaskin oppbygd på en kraftig stålsøyle. Borehodet og bordarmen kan svinges 360°, samt heves og. Prisgunstig søyleboremaskin utstyrt med variabel hastighet, 1x 1mm justerbart bor som også kan vinkles 45° i to retninger, og krysslaser og.


Hos oss finner du kraftfulle maskiner i modeller beregnet. Manuelle, reimdrevne benk- og pilardrillmaskiner. Til verksteder og lettere industi. Veksler hastighet via reimskiven, trespaksnav til håndmatingen. BOR ECO Scantool 13mm 1-fas.


Vi har stort utvalg av benkboremaskin og søyleboremaskin. Se vår nettside for gode tilbud på benkboremaskin søyleboremaskin verktøy og maskine. Er på utkikk etter en benkboremaskin som skal brukes til litt alt mulig. Det finnes en gammel tråd med en test av denne Bosch maskinen her på forumet. Kraftig 2x18V vinkelbormaskin med nøkkelchuck og to gir.


Håndterer større bor og hulltakingsjobber opp til 159mm hullsag i treverk, og 118mm selvmatende bor i treverk. Vi leverer søyleborrmaskiner i alle størrelser. Olsen (AEO) er et landsdekkende industrivarehus. Profesjonelt blått elektroverktøy fra Bosch er utviklet for å gi førsteklasses arbeid.


Vi har et stort utvalg av boremaskiner og radialboremaskiner. Jernia er en faghandelskjede med et stort utvalg av kvalitetsprodukter, med hovedfokus på utstyr og løsninger til kjøkken, verktøy, hus og hage. Kjøp stasjonær maskiner hos Swedol AB - Størst utvalg med gode tilbud hver måned.


Vi selger verktøy og forbruksmateriell av høy kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg