onsdag 11. juni 2014

Jotun husfarger

Se vår husmodeller og priser her. Fast pris - ingen overraskelser. Aldri har fargevalget vært enklere. Et godt fargevalg er essensielt for å trives i og omkring hjemmene våre.


Nå lanserer Jotun et helt nytt fargekart som byr på.

Inspirasjon når du skal male ute. Her finner du noen gode farger og sammensetninger når du skal male eller beise ute. Velg en vakker gul husfarge og la huset skinne. Få tips til vakre gulfarger du kan bruke til å fargesette huset, hagemøblene eller inngangsdøren. Velger du et høykvalitetsprodukt fra Jotun , kan du være trygg på at huset ditt er godt beskyttet, og at det er lenge til du trenger å male igjen.


Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til. Basert på innspill fra mange av landets malerbutikker har Jotun utviklet et helt nytt fargekart med de mest populære eksteriørfargene i Norge.

Legg med bilder og du får raskere og bedre svar. Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak. Jotun en av verdens ledende produsenter av dekorative malinger, skips- og industrimalinger og pulverlakker. Konsernet har selskaper og 37. Jotun lanserte tidligere i år en spesialutviklet maling for hvite hus, kalt OPTIMAL OptiWhite.


Malingen er basert på en ny teknologi som hindrer at. Har du bestemt deg for å bytte farge på boligen, eller friske på den du har? Informasjonskontoret for farge og interiør, Ifi, har denne uken undersøkt. Få hjelp, tips og inspirasjon til fargevalg på huset utvendig.


Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende. Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best. Gå høsten i møte med Fargerike, og få det fint inne!


Nå er det kampanjedager hos oss i Fargerike og vi gir deg gode tilbud på gulv. Styret er avhengig av at huseierne sender inn fargekoden sin,. Når du skal bestemme deg for endelig farge, anbefaler vi deg derfor at du benytter fargekartet for Jotun Drygolin Ultimat om du ønsker maling,.


Jotun Drygolin oljemaling er en god utendørs oljemaling som gir beskyttelse mot det norske været og har gjort det i over år.

Slik velger du riktig farge på huset. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av informationskapslar (”cookies) som Jotun använder för att analysera hur du använder vår webbplats. LADY interiørmaling fra Jotun - God smak fortjener det beste. Hvert år skaper ekspertene fra Nordsjö en ny Årets farge.


Spiced Honey er en ravtone som er inspirert av følelsen av optimisme vi. Stikkordene for neste års farge er pasjon. Norges mest populære husfarge er kåret.


Ja, vi elsker egghvit, og maler gjerne i hvit og antikkhvit.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg