onsdag 25. juni 2014

Fettpatron biltema

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Bil- och garagetillbehör för kvalitetstid med bilen. Fettpatron fra Statoil gikk rett inn uten protest og luftinga var en lek. Mater fett så lenge avtrekkeren er inne. Eks mva: kr 3Inkl mva kr 400.


Med standardnippel och högtrycksslang. Har liggande på lager en fettspruta och en fettpatron (400gr) Någon som kan tipsa om. Noen som har helt korrekt fremgangsmåte for å fylle en fettpresse med ny patron? Alltid noe styr og søl før jeg får den til å virke synes jeg. En med ett trykk en dose fett og en med hold avtrekkeren inne til den er tom.


Biltema har typer luftdrevet fettpresse. Då slipper man ju kladdet med att byta fettpatron. K-Nate smørefett NCH NLGI patron med gjenger 4gr. Av stål, med gjutet pumphuvud.


För 4grams fettpatron eller fett i lösvikt. Modell med Vikt F-5Naken enhandspump F-5R Rör och 4-backsmunstycke F-555. Vi har over års erfaring innen feltene smøreteknikk, sentralsmøreanlegg, pumper og mekaniske tetninger.


Med kvalitet, punktlighet og stå på vilje har vi bygd. Lei av det griset som blir med skifte av fettpatron i fettpressen? Glemt hvilket fett som sitter i fettpressa, her er løsningen! Lube Shuttle er slik fettpressa.


Med rett smøreløsning kan du øke oppetiden og produktiviteten. Riktig smøring forhindrer ikke bare at lageret må skiftes ut tidligere enn beregnet og maskinen. Original manual Fettpump Fettpumpe. Olje, Filter, Rekvisita til Anlegg og Transport, Landbruk, Fiskeri i hele Norge.


Dinitrol Rostskydd Liter. Kallavfettning Prewash Turtle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg