tirsdag 10. juni 2014

Borhammer rh 1250 max

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Har du brukt den til stein? Jag köpte biltemas sds max hammare för några månader sen.


Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Jeg har en tilsvarende borhammer sds max fra Hitachi.

Borer du i mur med slagdrill? En borhammer er bedre og finnes i mange varianter og prisklasser. Knapt nok brukt, framstår nærmest som ny. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. SDS- MAX Klikk for mer info.


Maks borediameter i betong. Dersom det er straum ved naustet som er problemet så ville eg halle satsa på straumaggregat og borhammer. Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! NO – Les hele bruksanvisningen før bruk. Om det inte är den bruksanvisning som du söker, klicka då här för.


Vår borhammer RT- RH fra Einhell har tre universelle. W motor som genererer en stor hammerkraft. Se beste pris på Einhell TE- RH E. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Bedst til prisen, allermest power, let og håndtérbar? W, J, Bohrleistung Ø mm, SDS-Plus-Aufnahme,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg