onsdag 25. juni 2014

Scanlift løftebukk

SCANLIFT gir deg garantert nytt, - til prisen av brukt. Reduser dine utgifter, og få mer igjen for pengene. Leveringsomfanget omfatter Motvektstrucker fra MAXIMAL.


Superlav Elektrohydraulisk kjørebaneløfter for plassering på gulv. Ideell for forstillingskontroll, karosseriarbeider med mer. TIRELINE as - Markedsledende leverandør av Løftebukker, Bilgummi, utstyr for montering og avballansering, løfteutstyr og verktøy.


Kj¯rebanel¯ftere for plassering p gulv eller innbygging. Line Light for søyler løftebukk ! Gi vekstedet et garantert løft med scanlift tw242g 2-søyler med bunnramme ton løftekapasitet automatisk. Du har ingen varer i handlekurven. Skal du ha berre en løftebukk , og er avhengig av å felle den ned i gulvet,.


Det er jo 80cm mellom platene på lift,. TechLift T søyler portabel løftebukk. Den mest komplette portable søyleren på markedet, som er spesielt laget for lave takhøyder. Elektromekanisk 2-søylet løfter uten bunnramme. Den kan leveres med forskjellige armlengde og med.


Hundrevis av fornøyde kunder over hele Norge. Søylers kombi løftebukk som kan. Mange her som gjør det fast? Tok en bil nå i uken på en 2-søylet løftebukk. Nå frister det ikke å ligge å kravle igjen etter en slik erfaring.


Premium 4-søyler med justerbar plattform. Lange kjørebaner og bred distanse. Denne løfteren har MINI-MAX løsningen som standard. Som mange andre på forumet så skrur jeg en del selv, men har bare(eller skal bygge) en normal eller litt over normal garasje hjemme. Nordiclift er rangert som 65.


MANUAL INSTALLASJON, DRIFT og VELIKEHOLD. DRIFT OG VEDLIKEHOLD SØYLET LØFTEBUKK Modeller:. Ser på forumet i et par sammenhenger henvisninger til løftebukk type MR30.


Se på bilde nr fra Scanlift og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg