torsdag 19. juni 2014

Krampepistol luft

En velbalansert, enkel og meget god krampepistol for semiprofesjonell bruk. Til harde materialer som MDF og sponplater, dør- og listverk m. Rett magasin, kropp i formstøpt aluminium og. Stabil maskin med balansert tyngdepunkt og gummibelagt håndtak.


Jeg hadde sett etter en krampepistol som tar kramper med minst mm ryggbredde.

Mindre kramper har lett for i rives løs gjennom plata. Få jobben gjort raskere, enklere og mer presist med en spikerpistol. Vi har et bredt utvalg fra ulike leverandører. Luftdrevet krampepistol for tak- og veggplater.


Vårt store utvalg av krampepistoler, gjør det lett å finne en, som passer for nettopp dine behov. Spikerpistoler drevet av trykkluft eller av gasspatroner er svært utbredt blant profesjonelle håndverkere. Sammenlign pris på spikerpistol.

Vi hjelper deg å velge blant 1varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Velbalansert, sterk og funksjonell krampepistol for profesjonell bruk med 500-kramper.


Ergonomisk utførelse og lav vekt(kun kg). Sklisikkert gummibelagt grep. For blant annet møbelindustri og bygg. Stoff, tynne plater, plast mm. Krampedimensjoner 4-mm.


Velkommen til oss i NCP Verktøy. Vi tilbyr et stort utvalg av verktøy, arbeidsutstyr og -bekledning av høy kvalitet fra kjente merker og leverandører. Luft - og Gassverktøy Kompressorer. Dette var noe helt annet enn de vi testet for noen år siden, er Eriksens første kommentar. De klarer ikke å konkurrere med luft på vekt og.


Rask og smidig krampepistol. Dybdejustering ved hjelp av nøkkel.

Brukerfordeler: Klammerbredde 11mm. Men de sier i alle fall pene ting om denne Fasco-pistolen, for folk som trenger en krampepistol men ikke har tilgang til luft eller strøm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg