fredag 6. juni 2014

Lexan plater pris

Søk etter polykarbonat plater på Kelkoo. Sammenlign tilbud på polykarbonat plater fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Finn laveste pris lexan plater. Freegun YH-Liberty Briller Pause-bevis Lexan plate permanent ventilasjon Les mer. Helst til en fornuftig kvm.


Finnes mange ulike typer og isoleringsgrader på slike plater.

Fabrikken produserer tynne plater - 5mm på rull og plater med tykkelse opp til 100mm. Uknuselige plastplater i polykarbonat. Polykarbonat kalles også Makrolon eller Lexan , er utrolig sterkt og velegnet som beskyttelsesglass, tyverisikret plate.


Polykarbonat selges oftest som uknuselig plast under navnet Makrolon eller Lexan og brukes til butikkvinduer. Plastkompaniet tilbyr et nøye utvalgt sortiment av plasthalvfabrikata og plast produkter fra verdens ledende leverandører. UV- og værbestandig uknuselig plate med års garanti mot synlig gulning. Jeg var innom den lokale glassmester`n i går, og fikk pris på lexan.


Hvis bilen skal brukes i løp, så er lexan ikke lovlig.

PLAST Vi leverer og bearbeider plastplater i PLEXIGLAS (akryl) og LEXAN (polykarbonat). Vanlig standard på lager er klare plater i ulike tykkelser. Pris - og produktjakt: Er på jakt etter lexan med tykkelsen mm.


Motorsportprodukter til riktig pris. Gunstig til å lage frontrute. Spesialtang for stempelringer. Polycarbonat også kaldet Makrolon eller Lexan er helt utrolig stærkt og velegnet som beskyttelsesglas, tyverisikret plade, afskærmingsplader,. Platene er produsert i et materiale som heter Polycarbonat ( Lexan ),.


TotalsuHerav mva: Gå til kassen. Takplate Flex Sort Glossy Plannja 2-stein plate 22- per. Hard Coat Plater som har ett hardt belegg på den ene siden. Jeg byttet fremrutene i min Silver Viking for stk vinduer skiftet fra plexi til laminert. Hei, Du får kjøpt små plater på hagesentre, men hos Pilkington (nettsidene deres ser ut til å være nede for øyeblikket.) får du kjøpt store plater som du.


Velkommen til Glassbjerget AS i Bergen. Firmaet drives av Tore Eriksen som har over års erfaring med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg