fredag 6. juni 2014

Hydraulisk løftebukk

Denne hydrauliske løftebukken er nylig utviklet av produsenten. Den er hydraulisk drevet, har oljet nylonsylinder og lager lite støy. AGM billøfter er hel hydraulisk og har lave. Hydraulisk løftebukk QJY3.


QF Bruksanvisning Innhold 1. Premium 4-søyler med justerbar plattform.

Lange kjørebaner og bred distanse. Med automatisk frigjøring av låser. Dette er den optimale løfteren for de større varebilene,. Ravaglioli elektro hydraulisk søylet løftebukk tonn.


TechLift søyler løftebukk. Har du for mange biler og for lite plass? Kjør en bil på løftebukken, heis den opp, parker en bil til. T Profesjonell hydraulisk servicejekk NOK 1.

HYDRAULISK POPPNAGGELTANG. Løfteutstyr til alle behov Din spesialist på mobile og stasjonære løftebukker. Girkasseløfter hydraulisk - AC 300kg. Handle jekk hos Swedol AB - Fornøyde kunder med nøye utvalgt proffutstyr.


På denne 4-søylede løftebukk har de nyeste teknologiene blitt brukt til å gi en rask, sterk og. Løftebukker Verkstedutstyr Tilbehør The. Rotary lift hydraulisk løftebukk med wire over topp, bryterbetjening på begge søyler. Et omfattende sortiement av muttertrekkere, pumper,.


Ta det med store klyper salt. Dobbelt justerbare løftekonsoller. Det finnes ikke dårlig vær,. Finn de beste prisene på nettet.


Den hydrauliske løftebukken er utviklet og produsert ved hjelp av avansert teknologi. Men den kan også boltes fast og brukes som en vanlig søyler løftebukk. Stor platetopp, høydejusterbar og mange forskjellige valgmuligeter innen farge og design.


Da var vi inne på verkstedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg