mandag 22. september 2014

Bosch drill psr 18 li2

Hvitevarer for ethvert behov. Hva passer ditt hjem og kjøkken? Togirs batteridrevet drill i Power4All -V-systemet. Bosch batteri, V Ah W-B.


Med lithium-ion-teknologi og integrert girskift som sørger for optimal kraft til enhver bruk. På det utskiftbare Li-ion.

Produkt informasjon Intelligent styrt energi for optimal kraft og maksimal utholdenhet for alle prosjekter Innovativt. Enkel i bruk, men skule gjerne hatt et ekstra gir, og plass til litt grovere redskap. Lithium-ion-batteriteknologi for langvarig og kraftig boring og skruing. Forhåndsinnstilling av dreiemoment i trinn pluss boretrinn - optimal kraft for alle. Sammenlign driller og se hvilke som er best i test.


En god drill er unektelig mange menn. Sentrale produktegenskaper Syneon Chip: Intelligent styrt energi for optimal kraft og maksimal utholdenhet for alle prosjekter. Den mest brukervennlige i sin klasse.

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Finn laveste nettpris her. Ett V-batteri, som passer alle batteridrevne maskiner i. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Takket være lithium-ion-teknologi har drillen en utrolig bra kapasitet. Kraftig batteridrill for den kresne. AH batterier som passer til alle verktøy i samme serie. Er det en brukbar drill og er det en fornuftig pris? En sterk drill som inngår i Power for All V serien.


Perfekt startsett som leveres med batterier som du bruker til alle maskiner i serien. Den har kraftig planetgir med gir, og har integrert. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


I bought this drill years ago around $200. En perfekt drill for ekspertbrukeren. Smart Chip gir ytterligere batterikapasitet.


The most handy and convenient tool in its class The PSR LI-cordless 2-speed drill driver has exceptional functionality thanks to its lithium-ion technology.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg