onsdag 10. september 2014

Sykkelpumpe hvordan

Sjekk ut sykkelpumpe med trykkmåler. Han viste meg hvordan man kunne bruke vanlig sykkelpumpe ( til sykkelventil, ikke bil-ventil) til å pumpe opp racerventilen me og det funka bra i butikken. Begynte å lure på om jeg hadde klart å kjøpe feil type sykkelpumpe.


Forsto ikke hvordan det kunne ha seg. Har jo helt sånn vanlige ventiler på sykkelen.

Hvordan pumpe opp dekk med racerventil? Sykkel: Hei Arvet en terrengsykkel her for to uker siden, og den har racerventil (syltynn). Sykkepumpe med fotstøtte, gripevennlig håndtak, aluminiumcylinder og lettlest trykkmåler. Tilkobling med to hull som uten adapter kan pumpe alle sykkeldekk. Sykkelpumpe til racer-ventil Av FranzJosef,.


Trykket på dekket er bedre å pumpe opp og kjenne etter selv hvordan man vil ha det. Tenker mer på størrelsen på.

For de fleste er Schrader ventil en grei forslag. De fleste pumper av denne typen er. Anbefales: Lezyne sykkelpumpe ! Har noen diverse kjøp jeg har gjort i år som jeg har vært veldig fornøyd me og kommer til å skrive om noen av de. Re: Tips til sykkelpumpe ? Det kjennes kaldt, fordi fordampingen tar varme fra huden.


Hold fingeren foran ventilen på en sykkelpumpe og pump noen tak. Lufttrykk: bar (psi). Sykkel: Er lei dårlige sykkelpumper og vil nå ha en god sykkelpumpe. Gjerne en gulvmodell med manometer, men kan gjerne.


Hvis du bruker en sykkelpumpe med to åpninger,. Referer til Presta ventil for å få instruksjoner om hvordan du blåse et dekk med Woods ventil. Og flaut som det er , jeg finner ikke helt utav hvordan bruke den helt.


Hadde denne posten i Arneaustaa sin hvilken sykkelpumpe bør jeg kjøpe,. Disse sylindriske enheter leveres.

Men det vanligste er nok en god sykkelpumpe med manometer (et manometer angir lufttrykket i dekket). Her ser du hvordan den fungerer: Jada, airbag-hjelmen selges fortsatt. Om du likevel skulle bli påkjørt eller falle av sykkelen,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg