onsdag 17. september 2014

Pastaskruer med kylling

Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Kom innom for herligheter som både varmer og kjøler ned.


Denne oppskriften på pastaskruer med kylling og brokkoli er en favoritt for hele familien. Enkel og god pastagrateng med kylling og hvit saus.

Himmelsk pastarett med kylling og bacon i fløtesaus. Karri er et vanlig krydder i det indiske kjøkken og smaker kjempegodt sammen med kylling ! Vi har laget retten med ferdigkokte pastaskruer , som er supert hvis du har. Du kan lage pastasalat med pesto, kylling , laks, ost og skinke, bacon, feta og soltørkede tomater eller tunfisk.


Hvilken oppskrift på pastasalat er din favoritt? Kylling med pasta og pesto passer godt til hverdags. Noen ristede pinjekjerner gjør den ekstra smakfull.


Her er en utrolig enkel oppskrift på pastasalat med kylling.

En ekstrabonus er at den er supersunn, gir stabilt blodsukker og beskytter mot kreft. Man kan lave en god omgang mad ud af pastaskruer med broccoli, der tilberedes på panden sammen med kylling brystfilet og lidt fløde. Ordet fusilli kommer fra latinske fusus, som betyr spindel. Velkommen til min lille matblogg ! Håper du finner litt inspirasjon her inne.


Jeg ønsker å dele oppskrifter jeg har samlet opp gjennom årene, og oppskrifter. Oppskrift på stekt kylling med pasta i ostesaus. Hurtig pastaret med bacon og kylling. En opskrift fra Alletiders Kogebog blandt over 39. Kok opp en kopp vann med litt grønnsaksbuljong eller salt.


Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame. Topp med biter av kylling og. Vi jobber for tiden med nettsiden for å gjøre den enda enklere for deg. Bland kylling , pasta, grønnsaker og rømmedressingen sammen til en salat.


Lækker hverdags cremet pasta med kylling. Pasta med cremesauce og kylling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg