mandag 22. september 2014

Discokule stor

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Stort utvalg og alltid gode priser. Danmusikk har alt av Speilkule! Store Rabatter her De Beste Priser Nå - God Kvalitet Shop enkelt online her!


Glittrende discokule til festen.

Også ferdig pakket med lamper og motor. En klassisk effekt som alltid lager ekstra liv I rommet. Er du på jakt etter en DIscokule til festen eller baren? Stor 75CM discokule som passer fint hvis du ønsker stor discokule og har takhøyde til det!


Vi har et stort utvalg på lager! Passer utmerket i litt større selskaplokaler, utesteder, gymsal etc. Denne vekker oppsikt og er mye større enn de man har sett ellers.


Dette er en roterende discokule fra Cloudberry Castle!

Kulen lyser opp rommet med fargeglade roterende flekker og LED-lyspærene er energigjerrige med lang levetid. A 260mm colourful rotating disco ball light effect ideal for enhancing parties at home. Discokule , også kalt Disco ball eller glitter ball,. Med discokule mener vi ikke en stor og svett ølmage som glinser på dansegulvet, men en liten speilball som man henger i taket.


Stor og fin discokule selges for 4kr! Kan hentes på st hanshaugen i oslo. Gjør deg klar for en kveld på dansegulvet til groovy musikk og en snurrende discokule i taket! Petter og Gunhild var begge i storform, og betegnet festen som heidundrende moro. Gunhild satte stor pris på å ha svigermor tilstede i Sverige.


Skal du arrangere en egen fest? En discokule gjør mye med stemningen i lokalet – enten den skal brukes på ungdomshuset, til en barnebursdag eller på et større event. Du trenger: Et stort gresskar, skrutrekker eller drill, tråd og lommelykt. Skjær et hull i toppen av gresskaret og fjern innmaten.


Større eller tyngre varer som ikke kan sendes som normal pakke, blir alltid levert hjem til deg. Leveringen kan gjøres dagtid til husets. Finn ut alt du trenger å vite om Disney filmer, show, reiser, parker og magiske gaver og leker på Disney Store.


Har du en discokule må den opp i taket selvfølgelig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg