tirsdag 23. september 2014

Hva er leire

Leire består av ulike fyllosilikatmineraler som består av silisium- og aluminiumoksider og. Leire , meget finkornet avsetning, hvor en vesentlig del av mineralkornene er mindre enn 0mm. Plastisk i fuktig tilstan stiv og hard i tørr tilstand. Mange steder er leire ikke utvasket og er derfor stabil. Tørrskorpeleire er leire som ligger nær jordoverflaten og som gjennom forvitring,.


Kvikkleire er avsatt i hav og.

Når leiren er våt kan du forme henne med hendene eller ulike verktøy og når hun er. Marin leire er gammel havbunn som etter landheving er kommet på tørt land. Under marin grense i lavlandet omkring Oslofjorden og Trondheimsfjorden er morenejorda. Tjenesten illustrerer hvor det potensielt kan finnes marin.


En plastisk, sterk leire som også er svært velegnet til fliser og relieffer. DAG1: Vi fikk en kort innføring i keramikk, leire og teknikker av keramikker Geir Jensen. Språket i artikkelen gjør det mulig for ikke-fagfolk å forstå hva som skjer.


Med kvikkleire forstås en leire som i omrørt tilstand er flytende, dvs.

Det finnes to leire og to syn på hva slags opplæring døve barn skal få. Leire er et naturprodukt med steiner og mineraler. Det har ligget i leire og slam,.


Fimo leire er en hardere type leire som ble opprinnelig opprettet for voksne. Leiren kommer i mange farger, også har mange effekter og du kan lage så mange gode. Medan leira framleis er lærhard skal begitninga legges på.


Ein treng ikkje å ha begitning p. Begitning også kalt oksyder er flytande tynn leire med farge. Oppgaven er å lage portrett i leire ,bystenskal lages i halv str. DAG 1: Introduksjonklassisk modellering i Portrett -foto,arbeidstegninger med mål,blindtegning. Vi er omgitt av bygningsmaterialer i naturen.


Bil: Jeg ser at Clay er nevt i Den store bilpleietråden, men hva er det egentlig? Uforstyrret er kvikkleire fast og fin som annen leire. Men rører du i leiren blir den til tynn suppe.


I dag forklarer jeg hva jord er for noe, hva den består av. Jeg har etasjeskiller i huset som er fylt med leire. Hva vil være den beste isoleringen med tanke på lyd?

Men siltjorda tørker langsomt opp og varmes opp langsommere enn sand og leire. Og vi er opptatt av at ikke sur nedbør og nedfall av tungmetaller eller. Det stimulerer jo selvfølgelig å få skape noe og være del av et sosialt felleskap hos liv i leire.


Men det er også mange andre gode. En standard dose av grønn leire er en teskje av leire pulver oppløst. Kun et illustrasjonsbilde Mange har sikkert hørt om ganding men vet ikke helt hva det er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg