tirsdag 30. september 2014

Billig mekkestativ for sykkel

Søk Relevant Informasjon og Svar. Handle smart - Spar penger. Er noen av disse noe å satse på for å gjøre enklere mekking på sykler ? I den forbindelse trenger jeg et godt mekkestativ.


Har hørt at sykler generelt skal tømmes litt for luft når de settes fra seg.

Mekkestativ - Her er du nå:. Unior Event Stand Kan henge opp til sykler. Sykkelsalg MTB- sykler Landeveissykler Trekkingsykler Crosshybrid Bysykler El- sykler Barn- og juniorsykler. Sykkeldeler, Sykkelbekledning, Tilbehør og Verktøy.


Enkel bestilling og rask leveranse! Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Du kan gjøre store oppgaver som reparasjoner,. Tacx Spider Prof er et skikkelig bra mekkestativ for sykkel.

Park tool pcs staviet er et supert stativ for hjemmebruk. Med lav vekt og enkelt å pakke det sammen tar det generelt lite plass ved oppbevaring. Aluminium Vekt: 76kg Vi tar forbehold om feil i annonsen og at varen kan være utsolgt. Lettanvendelig stativ som er perfekt å bruke når du skal mekke på sykkelen eller bare vil parkere den med stil.


Norges Sportsbutikk På Nett! Vi benytter cookies i vår nettside, slik at du enkelt kan plassere dine ordrer - og vi kan yte god service for deg. Les mer om vår bruk av Cookies her.


Svært enkelt å sette opp, og holder sykkelen stødig. Gjør vårklargjøringen veldig mye enklere. Finn stort utvalg i høy kvalitet. Vi leverer raskt og billig.


Passer bra til vanlige sykler , men også sykler med feks ovale rør. Praktisk til bruk i garasje og bod. Park Tool PCS-er toppen av mekkestativ. For funksjonell oppbevaring av sykkel på veggheng.


Produsert I aluminium for å få det lett og stivt.

Her kan du kjøpe Stativer til sykkelen. Vi har et stort utvalg av utstyr til sykkel og syklist. Merida, plastforing for mekkestativ Elite TRS Pro.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg