fredag 12. september 2014

Motorsagbukse stihl

Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker. Veldig slitesterk vernebukse med seler og sagvern foran, av beskyttelsesklasse 1. Svart og grå yttertøy med orange striper i siden og 1 bevernylon. STIHL - VIKING Informasjon om firmaet Andreas STIHL AS og det mangfoldige produktsortimentet av motormaskiner: Motorsager, kjedesager, trimmere, hekksakser. M 3M Maskesett 6Agri med filter 89-Inkl.


Stihl Stihl Fuktmåler 24-Inkl. Farge antrasitt, sort og oransje varselfarge. Testet kuttbeskyttelse i henhold til. Behagelig bukse med sagbeskyttelse foran på bena og regulerbart liv med høyere linning bak. Sammenlign priser på Bensindrivne, Elektriske.


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Leveringstid til virkedager. Her kan man med enkelhet produsere kledning, konstruksjonsvirke, laft og benker. Sagbruket har en kompakt og lett utforming.


Husquarna 4e-series Veil. Utvalget vårt omfatter alt fra kraftige maskiner til mindre sager for felling, beskjæring og. Slitesterk skogsjakke ( bomull og polyester). Kraftig glidelås, lommer med glidelås og klaff med plass til f. Gummistøvlene blir stort sett brukt i fjøset. Lærstøvlene dekker alt fra motorsagarbeider til vanlig arbeidstøvler ute.


Karakteriserer meg selv som absolutt. Funderer på X-FIT bukse selv,. Hei Jeg har stihl comfort motorsag vernebukser. Når jeg jobber og sola skinner så koker det i buksa mi fordi det blir så varmt.


Buksen er svart så den suger til. Tåler drivstoff, olje og varme. Selemodell med to sidelommer,. Vi fant dessverre ikke noe som matchet søket ditt. Husqvarna 4Motorsag Kampanje!


Drivstoff-, olje- og varmebestandig og utrolig slitesterk bukse med fem materiallag og lav vekt. OREGON Motorsagbukse Yukon XXL. Ikke på lager 79- Til butikk. Har ei ca år gammel motorsagbukse (STIHL ) som ikke brukes jevnlig, men hver ENESTE gang.


Vernebukse er så absolutt å anbefale, det blir ikke særlig pene sår av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg