torsdag 11. desember 2014

Batteridrill test 2016

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Beste Priser Med Handlesmart! Vi har samlet forbrukertester for deg, slik at du kan finne frem til beste batteridrill. Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).


Men til tøffere jobber er forskjellene store, viser denne testen.

Dette er nemlig maskiner som. I tillegg til å rotere med heftigere ytelse enn vi har sett i noen batteridrill har MFPD også slagverk. Den fås også i en versjon uten,.


Det viser seg tydelig i denne testen av i alt sju maskiner med volts batterier. REDAKSJONEN ANBEFALER: Få en batteridrill til kun kroner. Testen er utført av vår verktøyekspert: Kenneth Lesterberg.


Han er bas og tømrer, og jobber hos Veidekke avdeling Follo. Drillene er vei målt og. Vi testet seks driller og alle klarte både å bore og å skru i forskjellig materialer. En maskin klarte knapt testen , mens en annen skilte seg ut fra mengden ved å. Det er Odd Richard Valmot fra Teknisk Ukeblad som har gjennomført testen.


Klikk Test av beskjæringssakser. Kjøp før kl 1 levering neste dag. Test : DEWALT DCD790PFoto: Foto: Øivind Lie.


Da slike småtasser kom for mange år siden, begynte de som rene skrumaskiner i forbrukersegmentet. Hovedkriteriene for denne testen er brukervennlighet og kapasitet.

Under brukervennlighet har vi sett på hvor god kontroll startbryteren gir. NAF og Testfaktas test av. Ni batterier er med i testen som er gjort i både minus og minus grader.


Les denne testen , før du kjøper batteridrevet sirkelsag. Først undersøkte vi hvor solide materialer sagene var laget av,. Med sikkerheten på plass, og mer enn nok krefter under panseret, kan en batteridrill som.


Du kan også sammenligne priser på produktene som er testet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg