torsdag 4. desember 2014

Spiralinnbindingsmaskin

Kompakt manuell innbindingsmaskin for plastspiraler, standard hull, maks 16mm ringer Enkel i bruk. Ant Legg til i handlekurv. GBC CombBind C200-innbindingsmaskin. Sjekk priser på spiralinnbindingsmaskin.


Sammenlign priser i mer enn 3butikker!

Kjøp spiralinnbindingsmaskin billig i nettbutikkene. Stanse- og spiralinnbindingsmaskin for mellomstort innbindingsbehov. Innbindingskapasitet 1ark. Ideell for moderate innbindingsbehov. Du legger selv ved plast eller kartong foran og bak etter ønske.


Spiralinnbindingsmaskin CombBind 100. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på unibind.

Importør med stort utvalg av postbehandlingsmaskiner. Huller inntil ark elektrisk og binder inn inntil 5ark. Kontorvarehuset Bergen AS leverer kontormøbler i Bergen og omegn. Alt innen kontormøbel og kontorinteriør til kontoret. Møbler, innredning og utstyr til møterom.


Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som. Rask levering og lave priser! Staples Norway AS er Norges ledende leverandør av kontor- og datarekvisita for kunder i både privat og offentlig sektor over hele landet. Emo er den eneste total-leverandøren på markedet for kontor- og datarekvisita.


Alt du trenger til arbeidsplassen. Kontorrekvisita, papir, arbeidsklær, kontormøbler, kaffe, toalettpapir og mye annet till kontoret, lageret, byggeplassen, og. Alle priser er angitt eks.


Et nyttig tillegg til spiralinnbindingsmaskin ! Norplay AS er også leverandør til alle bedrifter på kontorrekvisita! Jeg har laget endel bøker på ca. Om dere har tilgang på spiralinnbindingsmaskin så vil resultatet helt klart blir best – både når det gjelder utseende og holdbarhet.

POWER - Nordens nye elektrogigant har kjente merkevarer: Apple, Samsung, Huawei med mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg