mandag 29. desember 2014

Vindeltrapp

Nordens bredeste utvalg av trapper. Vindeltrapp akkurat som du ønsker! Vi er her for å hjelpe deg. Spiraltrapper, eller vindeltrapper, finnes i mange varianter. Alle er solide og stabile å gå i.

Du kan velge å designe din egen eller. Standard leveranse er trapp med tilhørende rekkverk på en side. Her kan du bli inspirert av trapper i vårt bildegalleri.


Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Trapp som ikke har rette løp, skal ha effektiv bredde tilsvarende trapp med rette løp. For svingt trapp skal inntrinn i. Velg en ny trapp som passer din bolig og ditt interiør.


Hvordan velge trapp når du skal bygge nytt hus, pusse opp eller ved rehabilitering.

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Dette er en flott ute trapp som tåler norsk regn og vinter. Kommer i galvanisert stål og kan lakkeres i. Weland spiraltrapper som rømningsvei eller for industrielt bruk produseres med trinn av gitterrist eller tåreplate.


Våre folk står til disposisjon ved dimensjonering, tegning og prosjektering av din spiraltrapp. Hver spiraltrapp tegnes opp spesielt, og tegningen sendes kunden for. Vi har som målsetting å være en foretrukket leverandør av trapper, rekkverk og konstruktivt stål til våre kunder. Vi gir uforpliktende tilbud innen timer. Hos MAXBO finner du alt til trapp: loftstrapp, trappetrinn, trappegrind og trappevange.


Kjøp på nett eller i butikk. Vi hjelper deg med anbud på vindeltrapp. Har lagd et sirkeformet hull med diatmeter på 135cm og trenger en billig vindeltrapp. Har eikeparkett der trappen. Den må være være funksjonell, sikker, pen, og passe inn i omgivelsene.


Dører skal ikke åpnes ut over en trapp. For utendørs trapper i Norge, bør man tenke på å lage trinnene med et lite fall. Trapper, rekkverk, gangbaner og leidere for ethvert behov – produsert i varmgalvanisert stål, lakkert stål, rustfritt og syrefast stål.

I basistrappene er det spart på detaljene, men ikke på kvaliteten! Basis En vindeltrapp er perfekt for de små trapperom. Med sin luftige eleganse gir den mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg