tirsdag 2. desember 2014

Makita sirkelsag 18v

Makita , Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker.


Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her!

V, 165MM (leveres også som z-modell) Klikk for mer info. LED-arbeidsbelysning og sponutblås for god sikt på. Her får du en kuttedybde på 57mm og muligheten til å vippe bladet på inntil grader. Lett, kompakt og kraftig batteridrevet sirkelsag 18V. Lett og hendig sag for generell bruk.


Sirkelsag 18V med 165mm blad. Svært effektiv sag med børsteløs motor og automatisk. For å kjøpe denne trykk på linken kjøp sikkert ved siden av bilde rett under prisen.

Tidsbegrenset tilbu kjøp nå! Dette er en flott profesjonell oppstartspakke, med sirkelsag , drill. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


Hvilken 18volts makita sirkelsag anbefaler dere? Har makita batteri så da er det vell greiest å gå for de. Det er store prisforskjeller på dei forskjellige men. Deksel og plan i magnesium for lav vekt.


Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Sjekk priser på sirkelsag 18v makita. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!


Kjøp sirkelsag 18v makita billig i nettbutikkene. Kan vippes grader og har en kuttedybde på 57mm. DHS680Z er kompatibel med styreskinne. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg