tirsdag 2. desember 2014

Limpistol jernia

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Enkel limpistol for liming av leker, modeller, dekorasjoner, trearbeid med mer. For Ø8MM limpatroner som må skyves inn manuelt under limingen. Ved å samtykke til og motta vårt nyhetsbrev på e-post vil du motta gode tilbu nyheter, inspirasjon og tips.


Du kan når som helst si nei til å motta nyhetsbrevet. En limpistol har mange smarte bruksområder. Vi har både ordinære limpistoler, batteridrevet limpenn og smeltelim i vårt sortiment. IRONSIDE SMELTELIM 11X100MM A25STK Smeltelimpatroner til limpistol.


Har testa mye billigskrot og så har jeg testa Hilti sin limpistol. Finnes sikkert mye annet bra også, men Hilti er den desidert beste jeg har testa! Sjekk priser på best i test limpistol limpistol. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp best i test limpistol limpistol billig i nettbutikkene.


Er det noe vi kan så er det kjøkkenutstyr. Vi har alt fra saltkvern fra Rosendahl, steketermometer eller en praktisk kjøkkenvekt. Jernia er en faghandelskjede med et stort utvalg av kvalitetsprodukter, med hovedfokus på utstyr og løsninger til kjøkken, verktøy, hus og hage. Handle smart - Spar penger. Hvis du trenger lim eller limpistol til å feste noe, f. Limpistol Mini, lengde cm.


Kjøp limpistol mm billig i nettbutikkene. Spesielt angående det du nevner: timer. Sugru fåes kjøpt hos alle Jernia butikkene. Lodding og tilbehør Vi har produktene for at du skal lykkes med dine loddearbeider.


Foruten loddepenner og loddestasjoner fra Cocraft og Weller finnes i sortimentet. Vi elsker å finne løsninger som gjør din hverdag litt enklere. Verktøybua I Sandnes er totalleverandør av Metabo sitt kvalitetsverktøy.


Vi leverer også tilbehør og reservedeler. Beställ online i webbutiken med snabb leverans.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg