mandag 15. desember 2014

Phone rep

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Alle prisene er inklusive del, arbei MVA, eventuell retur frakt og vår livstidsgaranti. Vi har prisgaranti på alle våre reparasjoner. Book tid online og spar ventetiden. Reparer ditt produkt på dagen.


Besøg én af vores butikker i København eller Lyngby.

Strålende fornøyd med ny look (les lengere ned) og fungerende telefon! Og for og ikke glemme servicen! Genial ladekabel som er designet som et stilig armbånd. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Vi ønsker at flere skal få muligheten til å oppleve våre servicesenter og bytte på dagen.


Ville bare få takke for utmerket service i forbindelse med rep. Vi tilbyder derfor kun den bedste kvalitet på markedet. Derudover bruger vi kun originale reservedele til mærker, som.


Alt fra udskiftning af skærm, reparation af vandskade, udskiftning af batteri og meget mere.

Vi reparerer også diverse iPad. Vi håndterer også reklamasjons- og. Snapfix fikser det for deg! Vi gir års garanti på alle deler som byttes. Mobilverksted Bergen og på Sotra.


Få telefonen og nettbrettet reparert mens du venter. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Med konkurransedyktige priser, kjapp leveringstid og solid.


I butikken finder du også tilbehør som covers. Velkommen til Teknikkspesialisten! Vi er en bedrift som tilbyr reparasjoner og tilhehør til de fleste mobilprodusenter.


Vi satser på kvalitet, har bred kompetanse. Her finner du oppdatert prisliste på alle reparasjoner. Pad reparation Horsens, iPad rep , iPad reparation Vejle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg