torsdag 11. desember 2014

Teleskop motorsag

Sjekk ut teleskop motorsag. Langt mer praktisk enn motorsag og stige, og vesentlig mindre farlig. Alltid gode priser på Batteridrevet motorsag fra Bygghjemme. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge.


Motorsag for hjem og fritid Perfekte til egen tomt og felling av små trær.

Lette og hendige, det er STIHLs motorsager for hjem og fritid. Pålitlig motorsag til alle behov, enten du er proffbruker eller fritidshugger. Moderne teknikk og design kombinert med en unik følelse og pålitlig prestasjon hver. Sammenlign og finn den billigste prisen på Teleskop. GardenTools tilbyr bensindrevet motorsag og elektrisk kjedesag.


Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer.

Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker. Flere forskjellige varianter. Se utvalget fra på P-lindberg. Iddell for kutting av høytliggende grener.


Kuttehode kan dreies grader. Teleskophåndtak opp til m for rekkevidder på opp til ca. Ariens Maestro kompostkvern på bensin. Echo CS4motorsag med sverd.


Med STHILs grensager kappes grener og kraftgater sikkert og komfortabelt fra bakkenivå. Med et høyt dreiemoment sager man uten problemer gjennom grove grener. Alle produktene du trenger for tre- og buskpleie. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.


Oregon sagkjede og sverd (250mm) 750w motor. En motorsag må ha en god balanse mellom kraft, størrelse og kvalitet.

Vi har både enkle motorsager og sager for proffbrukeren. Elektriske og bensindrevne. Saxen har blad i kolstål och styrs med draglina, klippkapacitet mm. Kraftfull grensåg utrustad med teleskopsarm.


Den store motorsag -guiden. Det er den som gjør deg i stand til å gjennomføre. Hos oss får du motorsag , øks og vedkløyver.


Og for deg som liker å ha hagen i orden har vi hageredskapene for deg, du finner alt fra motorsag til trillebår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg