fredag 6. mars 2015

Avstandsstykker skilt

Sjekk ut avstandsstykker skilt. Perfekt for skilting av kontorlokaler. Rask levering, rimelig pris. Avstandstykker i børstet stål. Korte avstandstykker i børstet stål, pakke.

Prisen du ser er sett som inneholder stk. Brukes til oppheng av skilt. Beskrivelse Teknisk info Support. Klar akryl montert med avstandsstykker til stålplate. Det er plass til tekstlinjer.


SKILT design bruker informasjonskapsler (”cookies) til å gi deg en best mulig shoppingopplevelse. Hvis du godtar bruken av slike informasjonskapsler, så trykk.

Kommer med avstandstykker i pakken med en diameter på 19mm. Disse kan lages med lasergravert navn, som framstår litt beskjedent og stilig. Eller de kan lages med fargedekor så de. Design dit helt eget navneskilt og hils på gjestene. Fotobok med dine egne bilder.


Lag en personlig Julegave. Interiør, møbler og pynt på nett. Platen vil da få et mer elegant utrykk. Enkelt og montere da alle våres plater kommer med ferdige hull. Bakplate i eloksert aluminium og to aluminium avstandsstykker.


Tekst blir printet direkte på baksiden av akrylplaten. Vindusdekor for Drammen Racing Senter. Skilt med avstandsstykker.


Børstet stål skilt med plexiglass front og avstandsstykker Stilrent og moderne skilt i syrefast stål Pris 59- FRI FRAKT! Finnes i børstet og blank stål (kun Ømm). Leverer deler til butikkinnredning og displaymateriell.

Egen produksjon i Trondheim i kombinasjon med import. Kjøp oppdatert skiltplate istedet for komplett skilt. Har du kjøpt dørskilt av oss og trenger å endre teksten pga.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg