onsdag 11. mars 2015

Discokule motor

Stort utvalg og alltid gode priser. Ikke gå glipp av Rabatt. Store Rabatter her De Beste Priser Nå - God Kvalitet Shop enkelt online her!


Motor med batteridrift og reflektorpære med fire utskiftbare fargede linser. Elektrisk motor til speilballene våre og selve trikset bak hele effekten til en discokule !

Motoren roterer runder per minutt og håndterer fint en. Les mer og bestill i vår nettbutikk, vi sender til. Speilkule pakke 50cm med lamper med fargeveksler. Professional mirror ball 10mm x 10mm tiles - 80cm2.


Get your party ready with this set, having a PARwith. Kjøp Discokule-motor Batteridrevet til bra pris online. Vi har Nordens største utvalg med lynraske leveringer!


Velkommen inn og gjør ett godt.

Redshow BAL-mini- discokule med LED-lys. Kapasitet og ytelse mangler ikke på dette redusert motor som sender speil ball i konstant rotasjon under luftes. Denne ADJ Disco Kule Motor er ideell for bruk med disco kuler opptil 20cm i størrelse og opptil 3kg i vekt.


Finn Beste Pris På Alle Dine Nå! Norges største lekebutikk på nett, og vi fortsetter å vokse i et raskt tempo. Vi tilbyr lave priser på leker og.


Med discokule mener vi ikke en stor og svett ølmage som glinser på dansegulvet,. Discokulen har også en motor som får den til å snurre. Discokule og spotlight med femfarget disk som gir fint fargespill. Ledsavers Batteridrevet LED-lampe RGB.


Henges i taket og som sammen med medfølgende motor roterer. Motor drives med stk batteri type LR(medfølger ikke). Trøtt på å betale inngangspenger på utestedet?


Denne pakken gir et rom discofølelse med en gang. Ansluts diskolampe maler vegger og tak i roterende rødt, blått og grønt lys. Drives med tre AA-batterier (selges separat).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg