mandag 16. mars 2015

Leie verktøy

Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker.


MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang. Dette dreier seg for eksempel om fliskuttere.

Best på pris - Vi har spesialisert oss over år, på å leie ut verktøy ditt firma ikke finner det lønnsomt å eie, og tilbyr de beste avtalene. Se det store online utvalget av Utleie av verktøy og maskiner hos BAUHAUS. God kvalitet til lave priser.


Vi er også tilgjengelig i hele Norge! Det er fradrag for inngående merverdiavgift på leie av verktøy til bruk i avgiftspliktig virksomhet, se mval. Hos Byggmakker kan du leie et stort utvalg av spesialverktøy. Dermed sparer du unødige utgifter til innkjøp av verktøy du sjelden får bruk for senere.


Enten du jobber med store maskiner, utstyr i industrien eller på mindre private prosjektet så hender det at du trenger spesielle utstyr som er ganske dyrt å kjøpe.

Lei alt fra bil, båt og motorsykkel til friluftsutstyr og verktøy av andre privatpersoner på Norges største markedsplass for leie av ting. Vi leier ut utstyr, verktøy og maskiner til store og små bedrifter, samt folk flest. Skal du fikse eller bygge noe hjemme?


MAXBO har verktøy og maskiner av beste kvalitet. Stico Utleie, tidligere Altiutleie, har over 1forskjellige verktøy og maskiner til leie. Kjøp på nett eller i butikk. Vårt verktøy er av høy kvalitet og streiker aldri.


Verktøy og maskiner El- verktøy og maskiner Hjem Verktøy og maskiner El- verktøy og maskiner Mente du? Verktøy AS industri har en utleiepark på de fleste verktøy vi leverer. Dette strekker seg fra større manuelle momentnøkler og industrihydraulikk til subsea. Godt verktøy er dyrt å kjøpe, lønner det seg å leie ? Vi leier ut verktøy og maskiner til bygg og anleggsbransjen, industrien, offentlige etater, håndverksbedrifter og privatkunder.


Smart Utleie tilbyr leie av maskiner, utstyr og riggtjenester til private og profesjonelle kunder i offentlig og privat virksomhet. Søk på aktivitet du skal gjøre, book på nett,. Besøk oss i dag for en nærmere avtale!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg