mandag 16. mars 2015

Olje til ariens snøfreser

Vi har et stort utvalg snøfresere både på nettlager og i butikk - Se mer her! Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service!


Hvilken olje til snøfreser ? Kjøpte ny snøfreser i dag, den ble levert uten olje , som dermed må fylles på før bruk.

Jeg har lest både den norske og den engelske manualen fra perm til perm. ARIENS - VERDENS MEST KJENTE SNØFRESER. Har en Honda Snøfreser (NY) og må kjøpe olje til den.


Var på Biltema og der har deMotor oil, fully synthetic, longlife 5W-30. Se vår guide til de ulike. For å rydde store snømengder raskt, er det vanskelig å slå nytten av et godt bygget snøfreser.


Velg Legg i handlekurv og handle mer og gå deretter til kassen når du har funnet det du trenger.

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Lurer på hvilken olje det skal være i girkassen til skovlehjulene? Olje som var der virker mye. Hvis det ikke fylles på olje før bruk, kommer produktet til å bli skadet. Velger du en med sju eller ni hestekrefter,.


KÅRET TIL BESTE HJULMODELL AV. Ariens Snøfreser Compact ST24LE fra Ariens. Syntetisk OW-olje som er. Husk sjekk altid olje før bruk!


Dette gir et problemfritt og sikkert snøfreser hold i mange år. Gå til hovedside for: Hjem og fritid. Deler Snøfreser til lavest mulig pris. For å få mer informasjon kan du besøke oss. Helsyntetisk SAE 5W-olje som brukes til snøfreser.


Den bidrar til lavere utslip og en renere filter. Bytt olje og plugg uansett.

I og med at jeg ikke kan tenke meg til værre ting enn at en snøfreser ikke starter når.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg