torsdag 12. mars 2015

Drenere plen

Har du planer om drenering rundt bolig eller annet bygg? Vi produserer ferdiggress i Bærum og Lier. Beste Priser Med Handlesmart! Hei, Jeg er i gang med planlegging med å drenere en plen.


Plenen er ligger helt ned til sjøen ca.

Legg så et tynt lag med drenerende masse, og dekk med duk. Over dette fyller du på med jord og til slutt ny plen. Begge deler er fornuftig å vurdere,.


Det grønne området viser relativt tørr plen ,. Hvordan skal jeg da fornuftig drenere når området er ca. De lærde strides, så jeg stiller spm her like godt: Jeg skal drenere en grøft med drensslange og pukk. I hvilken rekkefølge bør duken legges?


Hei, trenger litt synsing om drenering av plen.

Etter at vi kjøpte huset for år siden har plenen vår gradvis blitt mer og mer en rismark i regntiden. Ved å drenere som over, vil vannspeilet aldri komme høyt nok opp til at vann vil trekke inn i muren. Dersom vann kommer i kontakt med konstruksjonen,. Er naboens plen grønnere enn din? Vi viser deg hvordan du unngår mose, sopp, ugress og andre plenproblemer.


Det vil alltid bli ryddet opp og planert, men det er mulighet for å bestille plen , ved såing eller ferdigplen, nedsetting av hekk, kantstein, steinmur osv. Kan du koble en drenering av. Så kjedelig om vi lager plen og det ender opp som myr. Det er ikke tilgjengelig med maskin så alt er.


Hus, hage og oppussing: Har et hus jeg ønsker å drenere rundt, men det er mitt første hus og jeg har ingen erfaring med dette. Vi har selv forsøkt å drenere for to år siden. Entreprenør skal grave en tverrgrøft i bakkant fra plen til anneks for avskjæring av tilsig fra skogen bak.


Taknedløpet kan kobles rett på dette røret, men vannet må siles før det renner ned i drensgrøften. Drenere huset Har du fuktig kjeller eller en kjeller med vondt lukt? Da er det smart å gjøre noe.


I den forbindelse ønsker vi også å planere plenen samt endre innkjørselen.

Har ein mykje myrjord må ein først drenere. Eit godt tips for å få ein fin plen er å gjødsle tre gongar i sesongen. Ein bør avslutte klippesesongen i tide.


Slik velger du riktig farge på grunnmuren. Både isbrann og druknede gressrøtter kan gi brun plen. Hvis du skal forlate hjemmet for en lengre tid uten varme, sørg for å drenere vann rør for vinteren før du går. Udrenerte rørene kan fryse og sprekke.


Nå vil det ofte være nødvendig å drenere jorda. Lite ugress – Siden vi skulle drenere hadde vi masse veiduk, av samme sort som veivesenet bruker. Vi kjøpte en rull, fire meter bre meter lang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg