onsdag 25. mars 2015

Privat vann og avløp

Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Felles sider for Stange og Hamar kommuner På denne siden kan du finne mer informasjon om privat vann og avløp , tømmeinformasjon, nyttige faglenker og pågående. Dersom du har planer om å legge inn vann og avløp på en eiendom må du søke om utslippstillatelse.


Privat vatn Plan- og bygningslova set krav om at alle bygg som er berekna for opphald av menneske eller dyr skal ha hygienisk betryggande og tilstrekkeleg drikkevatn. Her har vi samlet en del problemstillinger.

Mange av de dreier seg om private stikkledninger. Felles for disse er at eier er ansvarlig for utbedringer av eventuelle. Boken tar opp ulike finansieringsformer for kommunale og private vann. Her er blant annet viet en del plass til Standard abonnementsvilkår for vann og avløp ,. Mange boliger og hytter må ha private løsninger for vannforsyning og avløpsrensing på grunn av lang avstand til offentlig vann - og.


Har jeg en byggeklar tomt? Nye og store vann - og avløpsanlegg skal være eid av kommuner. Det er også krav til hvordan større private anlegg skal eies og organiseres.

Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Uten anførselstegn deles setningen opp og hvert ord søkes opp enkeltvis. Om små avløp : del kap. Protokoll for vann og helse. Moss kommune er ledningseier av hovedledningsnettet for vann , avløp og overvann i kommunen.


Det stilles krav til alle private anlegg som skal koble seg. Vann - og avløpsetatens ansvar er å sørge for en. Søk om forhåndsuttalelse for private VA-anlegg. Det er et mål at hele Askøys befolkning skal ha sikker vannforsyning med tilfredsstillende vannkvalitet.


Selv om offentlig vannforsyning er godt. Skal du legge inn vann på hytta eller i huset? Ta kontakt med servicetorget og hør om eiendommen ligger i eller utenfor rensedistriktet for kommunalt vann.


Deler du brønn med naboen? Da må du registrere ditt vannforsyningssystem innen 1. Alle vannforsyningssystemer som gir vann til mer enn en. Det vises til e-post av 15.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg