mandag 9. mars 2015

Båndslipemaskin gulv

Se hele sortimentet vårt her! Les mer om hva vi kan tilby her! Ditt valg, vi har mulighetene. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.


Vi tilbyr et bredt utvalg av slipemaskiner for utleie. Hos oss kan du leie slipemaskiner både for sliping av tre og mur. Går det an å slipe ned gulvet på små rom (5-6kvm) for hånd? Holder det å mattslipe parketten med en.


Bona Belt Lite er en mindre og kompakt båndslipemaskin med kapasitet til å gjøre fine. Men pass på hva du kjøper: Noen av dem er for sterke, noen. GRIT – navnet på profesjonell båndsliping - GRIT by FEIN er modulært oppbygde båndslipermaskiner som er optimalt tilpasset metallbearbeiding. Stabil og lettbetjent båndslipemaskin for full nedsliping av malte eller lakkerte tregulv av furu, gran og parkett som skal relakkeres eller males. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Lei ikke mer enn du trenger! Her har vi satt opp ulike utleiepakker med priser, tilpasset forskjellige slipeprosjekt. Fortell oss størrelse og tilstand på gulvet.


En båndsliper passer til sliping av gulv , tre og rette kanter på listen,. Båndslipemaskin Fjern sammenligning. Robust maskin med førsteklasses støvavsug, spennvalse og optimal slipekvalitet.


Verdens mest kjente gulvslipemaskin, egnet både for store og små flater. Overvalsen har en patentert, selvjusterende mekanisme som sørger for automatisk sentrering av slipebåndet på valsen. Skal du fikse eller bygge noe hjemme? MAXBO har verktøy og maskiner av beste kvalitet.


Det finnes et stort antall slipemaskiner på markedet, og alle kan skilte med hver sine spesialiteter og flotte finesser. Så hvilken maskin skal du da velge? Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Finn din nærmeste butikk her!


Opprett en bedriftskonto nå! Bestill en gratis vareprøve i dag. Bosch har den riktige slipemaskinen for alle typer utfordringer – fra høy effektivitet til utmerket finish, fra store flater til hjørner og vanskelig. Dette er markedets kraftigste båndslipemaskin.


Kjøp på nett eller i butikk. GRIT GI 1EF Basisbåndsliper, 1mm enfaset Sammenlign Husk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg