tirsdag 24. mars 2015

Snøfreser monter

Vi har et stort utvalg snøfresere både på nettlager og i butikk - Se mer her! Velg det byggevarehuset der du ønsker å hente varene dine. Merk at lagerbeholdning og priser kan variere mellom byggevarehusene.


Vår største og mest kraftfulle snøfreser. Dette er en to-trinns modell som er lett å manøvrere og som enkelt mestrer alle gårdsplasser og parkeringsplasser.

Monster er fresen for deg som krever stor kapasitet og en gjennomtestet to-trinns fres for traktorer inntil 3HK. THS Monster er det perfekte redskap til å. Montér er Norges største byggevarekjede med alt du trenger for store og små oppussingsprosjekter. Bygg terasse, male rom inne eller ute, legg nytt tak, lage.


Snøfreser – en liten guide. Har du uteareal som krever snømåking gjennom hele vinteren? Er det ikke bedre å investere i en effektiv snøfreser ?

Utvikler og produserer egne produkter rettet mot landbruks- og entreprenørbransjen. Produktoversikt, forhandlerliste og informasjon om avdelingen Tokvam. Sjekk ut snøfreser monter. Leveres ferdig monter , og testet! Power Max 7OE, hk Robust snøfreser.


Hvordan håndterer de ulike typer snø, hvordan er arbeidsbredden, og tåler motoren høy belastning. Se hvilken snøfreser som ble best i. Ser det er en stund siden det var liv i denne. Litt rart mtp at sesongen kommer tilbake relativt regelmessig. Right Price Tiles: Les Tilbudsavis. Steinsenteret : Finn Tilbud Legg inn en kommentar.


Bokmerk oss Legg nettsted til. Når oppkjørselen ligger under et teppe av snø, er en snøfreser din beste venn. Hva slags snøfreser trenger du? Ofte våt og tung, eller stort sett lett og pudderaktig?


Stor eller liten gårdsplass?

Smal eller bred innkjørsel?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg